Najnovšie recenzie zo sekcie Prípravky na ekologické pranie
nemám zatiaľ skúsenosť
Špeciálny prostriedok na čistenie špeciálnych odevov.
- Slovenský výrobca, eko výrobok
- vyššia cena
Perie celkom pekne na to, že je to ekologický výrobok, bez všetkých tých zjasňovačov a iných látok, ktoré pridávajú do klasických práškov. A má príjemnú jemnú vôňu. Nemám rada tie silné vône kapsúl a práškov.
veľmi praktické, nezanáša práčku, určite aj ekologické
- dobre dezinfikuje a čistí práčku
- ECOEGG je vždy po ruke, ale zároveň nezavadzia, držiak dobre prilne k uchytenému materiálu a drží
- pekná vôňa, spokojnosť s vypratím prádla
Vyskúšala som pranie s ECOEGG a som veľmi spokojná, prádlo dobre vyperie, krásne prevonia. Objednala som si jazmín a je to veľmi príjemná a nevtieravá vôňa. Určite budem používať aj do budúcna.
- Super vyprate
- Pekné vonia, dobre vyperie farebné prádlo
- vona levandule
- vona
- vona
- AVIVAZ ZABALENA V BUBLINKOVEJ FOLII
Objednala som si 2 kanistre, jedlu sodu a 1L avivaze vypln boli papierove strapce..produkty boli pekne a napevno naskladane v krabici, takze nechapem bublinkovu foliu medzi eko balenim.
nedráždi pokožku
- Kompaktné balenie
- Šetrné k dekej pokožke
- Vôňa
- Nižšia účinnosť oproti klasickému tehličkovému žločovému mydlu.
Tento výrobok odporúčam na škvrny. Dobre odstraňuje z farebného oblečenia aj bieleho. Je šetrný k detskej pokožke, nedráždi. Stačí aplikovať na škvrnu od plienky a nechať pôsobyť. Následne stačí vyprať. Nie je tak účinný ako klasické žločové mydlo. Klasické žločové mydlo dráždi detsku pokožku toto frosh nie. A aj lepšie vonia.
- Používam ich už dlho . Kvalitne operú aj bez prášku.
Produkt už mame doma, končila mu životnosť tak sme objednali nový, som spokojná
- Prijemna vona
- Ekologicky
- Jemny k pokozke - moje dieta sa po nom nevyhadze a pouzivame ho aj na pranie nasich veci
spokojnosť
nie je to žiaden zázrak
zatiaľ neviem posúdiť presne, ale zdá sa že budem spokojná
Pradlo velmi prijemne vonia
- Kvalita za rozumnú cenu
Zobrazujem 361 - 380 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...17 18 [ 19 ] 20 21...25 Ďalšie »