Najnovšie recenzie zo sekcie Prípravky na ekologické pranie
Výborne riešenie obalu.
- Skvela cena v akcii 1+1 za "eko" produkt.
- Vona pripomina skor cukrovy/zlty melon.
Tierra Verde aviváž s levanduľovou silicou fľaša 1 l
Pridané: 28. augusta 2023
(naposledy upravené 28. augusta 2023)
Zakúpený v Pilulka.sk
- stačí malé množsvo
- pekná vôňa
- eko
Niektoré vône mi vyhovujú, iné zas nie. Hodnotím kladne, že sa dá objednať balíček vzoriek. Intenzita vône je dobrá.
- Doporucujem pradlo ciste a vonave
- Makke pradlo s krasnou vonou ako miminko.
Gel operie dobre, ale nesedí mi vôňa. Ako keby to bola úplne iná vôňa a pritom vždy kupujem iba túto značku Marsiglia. Tak neviem či sú pri tejto značke aj nejaké iné odtiene vôní? Ja pravda, že som kupovala ten gel u nás v kamennej predajni, ale táto bola v našom meste zrušená, preto som si objednala gel s tým istým názvom cez net a prišla mi iná vôňa. Tak trochu sklamanie nakoľko v ponuke bolo iba veľké balenie 25 kg.
- Prakticka vecicka
- kvoli vôni
Vynikajúce oleje do prania
- dobre pre ekzematikov
- pradlo je prijemne na dotyk
- cena a mnozstvo
vždy spolahlivé
mám prvý krát uvidím
Keďže preferujem prírodné produkty, som maximálne spokojná..
Vhodné balenie, v domácnosti využívam .
- Pravidelne objednávam sadu vzoriek, pretože sa neviem rozhodnúť, ktorá mi najviac vonia, a tak objednávam stále dookola, lebo mi voňajú všetky
Je to trošku nepraktické pri otváraní. Trvalo mi chvíľu kým som sa naučila otvárať to tak, aby mi časť parfému nezostala vo vrecúšku alebo na ruke…. Chcelo by to nejaké šikovnejšie balenie, ale chápem, že kvôli množstvu vzorky asi nie je veľa možností ako to zabaliť lepšie. Na kvalite produktu to ale nič nemení. Maximálne odporúčam
- Prvý krát používam
- Vyzerajú kvalitné
- Drahe su
Produkt je dobry s prijemnou vonou
- iba prírodné zložky
- iba prírodné zložky
Zobrazujem 201 - 220 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...9 10 [ 11 ] 12 13...25 Ďalšie »